Imprimare
PDF

Reprezentant Vanzari in Braila

Responsabilitati

Persoana pasionata de vanzari si/sau publicitate, dornica sa dezvolte o cariera de succes in acest domeniu!
Identifica, dezvolta si administreaza un portofoliu de clienti in zona alocata.
Realizeaza planurile de vanzari pentru produsele si serviciile proprii.

Cerinte

In functie de nivelul pentru care aplicati, Junior sau Senior. Detalii pe http://3media.ro/cariereVa rugam sa aplicati doar daca va regasiti in cerinte si profil si sa respectati modalitatea de aplicare.

Beneficii Oferite

Posibilitatea demararii unei cariere in vanzari si/sau a dezvoltarii acesteia.- Pachet salarial atractiv, in concordanta cu performanta;
- Instruire permanenta la nivel profesional (training) in tehnici de vanzare, negociere,etc.;
- Posibilitate de afirmare pe plan profesional/de demarare a unei cariere de succes in vanzari.

Descrierea firmei

Agentie de publicitate si editura. Titulara a marcilor Unde Mergem/Where Do We Go si a francizei Minicards in mai multe judete din Romania.

3Media este o agentie de marketing, reclama si relatii publice care isi ajuta clientii sa dezvolte programe de vanzare cu ajutorul carora sa obtina rezultate notabile.

Scopul nostru este marirea volumului de vanzari al clientilor nostri prin identificarea punctelor tari si construirea unui avantaj competitiv fata de ceilalti competitori.

Principalul nostru atu este ca intelegem cum se iau deciziile de cumparare. Astfel, partenerii nostri invata cum sa atraga atentia clientilor potentiali, cum sa isi creeze o imagine favorabila si cum sa influenteze decizia de cumparare.

Sursa http://www.myjob.ro/locuri-munca-braila/reprezentant-vanzari-in-braila-1008889.html

Legaturi Utile

Urmareste-ne