Stiri medicale

Tipuri de tensiometre si modul in care se folosesc

Tensiunea arteriala este un factor care poate sa influenteze extrem de mult starea de sanatate. Tocmai de aceea, aceasta trebuie sa fie masurata frecvent, iar pentru asta este nevoie de tensiometre.

Tensiometrele sunt aparate de masurat tensiunea, care ofera informatii destul de exacte referitoare la acest aspect al sanatatii noastre.

Pe piata

...

Intrebari si raspunsuri despre aparatele auditive

Pierderea auzului este socanta pentru majoritatea oamenilor care trec printr-o astfel de neplacere. Din fericire, pierderea auzului poate sa fie rezolvata prin dispozitive auditive care sunt din ce in ce mai performante si conform comenzi.ro, reusesc sa ofere experiente aproape naturale in ceea ce priveste sunetele.

Totusi, cei care se vad brusc

...

Varietatea rotilor TENTE si avantajele lor

In niciun sector de activitate nu poate fi contestata utilitatea rotilor. Cine ar putea sa isi imagineze o evolutie fara aceasta inventie, responsabila de realizarea mobilitatii?

Necesarul acestor accesorii poate fi atins numai atunci cand gama de produse pe care o ofera un producator acopera toate domeniile de activitate si sectoarele in care

...

Vitamine si nutrienti necesari pentru sezonul rece

Odata cu instalarea sezonului rece, incep sa apara si primele semne ale unui sistemul imunitar slab, se accentueaza lipsa nutrientilor din organism si apar alte diverse simptome si semne ce anunta instalarea unor afectiuni. Dintre cele mai frecvente se remarca racelile si gripa, ce deseori cu greu sunt combatute.

Pregatirea organismului cu cele

...
  • consiliere
  • test9

Legaturi Utile

Urmareste-ne