Site-uri Consiliere

Imprimare
PDF

Consiliereprivindcariera.ro

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

http://www.consiliereprivindcariera.ro/- aici găsiţi o serie de linkuri utile către alte site-uri privind tehnicile de căutare a unui nou loc de muncă, furnizorii de servicii de consiliere sau, deosebit de interesant, un link către instituţiile ce organizează diverse cursuri de formare continuă.

Imprimare
PDF

Recrutam.ro

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

http://www.recrutam.ro - un adevărat ghid în care regăseşti întreaga gamă de informaţii necesare pentru a aplica la un anumit job. CV-urile sunt personalizate în funcţie de aria de interes iar fiecare job are ataşat o scurtă descriere. Noutatea faţă de site-urile prezentate anterior este că puteţi aplica direct de pe acest site la jobul dorit şi aveţi posibilitatea să vizualizaţi firmele cele mai cunoscute care recrutează angajaţi precum si istoricul lor pe scurt.

Imprimare
PDF

Go.Ise.ro

Evaluare utilizator: / 9
Cel mai slabCel mai bun 

http://www.go.ise.ro – dacă vă doriţi un consilier în privinţa carierei însă nu dispui de resursele financiare necesare pentru a îl plăti acest site este exact ceea ce căutaţi. Vă oferă toate resursele necesare pentru demararea căutărilor unui nou loc de muncă pornind de la consiliere psihologică şi ajungând la modalităţile de redactare ale unui CV, modalitatea de a te prezenta la un interviu sau o listă cu joburile din România.

Imprimare
PDF

Cognitrom.ro

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

http://www.cognitrom.ro - oferă produse şi servicii avansate cu privire la consilierea psihologică a adulţilor şi nu numai, cu o interfaţă intuitivă, testele fiind aranjate în funcţie de domeniul de interes, dar din păcate totul se realizează contra cost.

Imprimare
PDF

TestCariera.ro

Evaluare utilizator: / 8
Cel mai slabCel mai bun 

http://testcariera.ro - un site care se dovedeşte a fi deosebit de utill în cazul în care doriţi să realizaţi o evaluare a intereselor dvs. şi a profesiilor ce se potrivesc cu acestea pentru adoptarea unor strategii de succes optime. Totodată regăsiţi aici informaţii cu privire la utilitatea consilierii în carieră şi a utilizării testelor psihologice aferente.

  • consiliere
  • test9

Legaturi Utile

Urmareste-ne